KATALOG BIBLIOTEKI W KONSTANCINIE-JEZIORNIE

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               

Znaleziono 4 pozycje o tematyce: Turystyka kulinarna
Biblioteka w Konstancinie-Jeziornie                    MARC21 Dookoła świata : Niepokorny przewodnik kulinarny Anthony Bourdain i Laurie Woolever ; ilustracje: Wesley Allsbrook ; tłumaczenie: Katarzyna Makaruk
Tytuł oryginału: "World travel : an irreverent guide,".

AUTOR:

Bourdain, Anthony

ADRES WYD.:

Warszawa : Buchmann, 2022.

HASŁA:

  1. Gastronomia
  2. Kuchnie świata
  3. Turystyka kulinarna
  4. Świat
  5. Przewodnik tematyczny

WYDANIE:

Wydanie I.

OPIS FIZYCZ.:

475, [3] strony : ilustracje ; 25 cm.

SYGNATURA:

64

KOD/INWENT:

001000703229

70322

UWAGI:

Nazwa pierwszego autora wyróżniona typograficznie.

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Biblioteka w Konstancinie-Jeziornie                    MARC21 Lampart w pomarańczach : sycylijskie zapiski kulinarne : 50 łatwych przepisów
"Sycylijskie zapiski kulinarne : 50 łatwych przepisów"

AUTOR:

Cichocka, Ewa

POZ/ODP:

Ewa Karolina Cichocka.

ADRES WYD.:

Pelplin : Wydawnictwo Bernardinum, 2021.

HASŁA:

  1. Cichocka, Ewa
  2. Kuchnia włoska
  3. Turystyka kulinarna
  4. Sycylia (Włochy ; wyspa)
  5. Przepisy kulinarne
  6. Publikacja bogato ilustrowana
  7. Relacja z podróży

OPIS FIZYCZ.:

307, [1] strona : fotografie, mapy ; 21 cm.

SYGNATURA:

64

KOD/INWENT:

001000692561

69256

UWAGI:

Bibliografia na stronach 303-305.

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Biblioteka w Konstancinie-Jeziornie                    MARC21 Smaki Polski : zwiedzaj Polskę ze smakiem : przewodnik kulinarny po Polsce

AUTOR:

Stępowski, Robert.

POZ/ODP:

Robert Stępowski.

ADRES WYD.:

Rawa Mazowiecka : Roster Group, 2018.

HASŁA:

  1. Kucharstwo
  2. Kuchnia regionalna - Polska
  3. Turystyka kulinarna - Polska
  4. Polska - kultura - 21 w.

WYDANIE:

Wydanie I.

OPIS FIZYCZ.:

111 stron : ilustracje kolorowe ; 24 cm.

SYGNATURA:

64

KOD/INWENT:

001000633090

63309

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Biblioteka w Konstancinie-Jeziornie                    MARC21 Turystyka kulinarna

AUTOR:

Woźniczko, Magdalena.

POZ/ODP:

Magdalena Woźniczko, Tadeusz Jędrysiak, Dominik Orłowski.

ADRES WYD.:

Warszawa : Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, 2015.

HASŁA:

  1. Kuchnia regionalna - Polska
  2. Produkt regionalny - prawo wspólnotowe europejskie
  3. Produkt regionalny - Polska
  4. Turystyka kulinarna - Polska

OPIS FIZYCZ.:

255, [1] s. : il. kolor. ; 24 cm.

SYGNATURA:

39

KOD/INWENT:

001000587379

58737

UWAGI:

Bibliogr. s. 247-[256].

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    


  WYDRUK KATALOGÓW